Wandelnetwerk Deurne
Made with MAGIX by Mat Maessen

394. Wandelen in Deurne

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 16 of 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Gerardushuis aan de Milhezerweg in Deurne. De wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Parkstraat met de Milhezerweg. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Deurne Gerardushuis

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 5 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39405 Deurne
De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne bij het Gerardushuis op de hoek van de Parkstraat en de Milhezerweg. U loopt in de richting van wandelknooppunt 70. Deze wandelroute voert U door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Horeca bij start en finish. (45% verhard – 55% onverhard)
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 39410 Deurne

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 10 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne bij het Gerardushuis op de hoek van de Parkstraat en de Milhezerweg. U loopt in de richting van wandelknooppunt 70. U loopt onder de N270 naar Deurne en passeert de Watermolen aan de Vlier, het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker passeert U de Holtense Molen. Na het horecarijke centrum passeert U Museum de Wieger en woonhuis de Romein. Nadat U het station bent gepasseerd loopt U door de villarijke Stationsstraat. Daarna loopt U door het centrum van Deurne en U passeert het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het klooster van Deurne. U wandelt Deurne uit en loopt verder door buurtschap Kerkeind om weer te eindigen in Walsberg. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3 en 6 kilometer. (90% verhard – 10% onverhard)
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 16 kilometer

De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne bij het Gerardushuis op de hoek van de Parkstraat en de Milhezerweg. U loopt in de richting van wandelknooppunt 70. U loopt onder de N270 naar Deurne en passeert de Watermolen aan de Vlier, het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker passeert U de Holtense Molen. Na het horecarijke centrum passeert U Museum de Wieger en woonhuis de Romein. U loopt langs het station en door de wijken de Rijtse Vennen, en de Vennen. Daarna loopt U weer door het centrum van Deurne en U passeert het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het klooster van Deurne. U wandelt Deurne uit en loopt verder door buurtschap Kerkeind. Tenslotte wandelt U nog een rondje door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3, 5, 10 en 15 kilometer. (75% verhard – 25% onverhard)

Wandelroute vanuit Deurne van ongeveer 19 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39419 Deurne Bijzonderheden wandelroutes 394 Deurne
start wandelroute
horeca wandelroute
Cafetaria ’t Viaduct Milhezerweg 17a 5752 BA Deurne 0493 – 31 52 65
De wandelroute start bij het startbord van wandelnetwerk Deurne bij het Gerardushuis op de hoek van de Parkstraat en de Milhezerweg. U loopt in de richting van wandelknooppunt 70. U loopt onder de N270 naar Deurne en passeert de Watermolen aan de Vlier, het Klein Kasteel en Ruïne Groot Kasteel. In de wijk Heiakker passeert U de Holtense Molen. Na het horecarijke centrum passeert U Museum de Wieger en woonhuis de Romein. Nadat U het station bent gepasseerd loopt U door de villarijke Stationsstraat. Daarna loopt U weer door het centrum van Deurne en U passeert het Gemeentehuis, de Sint Willibrorduskerk met ommuurd kerkhof, de Protestantse Kerk en het klooster van Deurne. U wandelt Deurne uit en loopt verder door buurtschap Kerkeind. Tenslotte wandelt U nog een rondje door de wijk Walsberg en het Walsbergse Bos. Horeca bij start en finish en na ongeveer 3, 6 en 10 kilometer. (75% verhard – 25% onverhard)
Bij nat weer zijn sommige onverharde paden drassig. In juli 2017 was de markering op de Markt niet duidelijk. Bij de tweede passage over de Markt dient U na wandelknooppunt 96 verder te lopen door de straat tussen Hotel Brasserie Plein 5 en Italiaans Restaurant Senza Pari. Dit is de Helmondseweg. Daarna voor het Hub van Doornepark rechtsaf over de parkeerplaats. Het slingerende pad door het park volgen. Op einde van dit park voor Zorgcentrum de Zorgboog ontbrak in juli 2017 de markering. U gaat hier rechtsaf en 50 meter verder linksaf over de parkeerplaats langs het kerkhof.
Korte beschrijving wandelroute 39416 Deurne
Startbord - 70 - 43 - 44 - 45 - 70 - richting 64 tot startbord (lengte 5,3 km)
Startbord - 70 - 71 - 72 - 78 - 96 - 95 - 94 - 99 - 96 - 97 - 98 - 64 - richting 70 tot startbord (lengte 10,4 km)
Startbord - 70 - 71 - 72 - 78 - 96 - 95 - 94 - 93 - 92 - 01 - 02 - 03 - 99 - 96 - 97 - 98 - 64 - 70 - 43 - 44 - 45 - 70 - richting 64 tot startbord (lengte 19,3 km)
Startbord - 70 - 71 - 72 - 78 - 96 - 95 - 94 - 99 - 96 - 97 - 98 - 64 - 70 - 43 - 44 - 45 - 70 - richting 64 tot startbord (lengte 15,6 km)
Naar plattegrond Naar plattegrond
Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

394. Wandelen in

Deurne

Op deze pagina krijgt U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 5, 10, 16 of 19 kilometer middels wandelknooppunten vanaf het Gerardushuis aan de Milhezerweg in Deurne. De wandelroutes beginnen en eindigen bij het startbord van wandelnetwerk Deurne op de hoek van de Parkstraat met de Milhezerweg. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info