Wandelnetwerk Horst aan de Maas en wandelnetwerk Deurne
Made with MAGIX by Mat Maessen

392. Wandelen in Griendtsveen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11, 16 of 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Parkeerplaats Halte Helenaveenseweg in Griendtsveen. Griendtsveen ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Een gedeelte van de wandelroutes maakt dan ook gebruik van de geel-rode markeringen van het wandelnetwerk Horst aan de Maas. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg aan het Kanaal van Deurne. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is vlakbij horeca. Veel wandelplezier.

Startplaats Griendtsveen Parkeerplaats Halte Helenaveenseweg

© Alle rechten voorbehoudem. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, of film, fotokopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker van deze website. Bij het maken van deze website is door de maker de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. De maker van deze website is echter nimmer aansprakelijk voor fouten in de informatie. Deelname aan de wandelroutes zoals op www.wandelknooppunt.nl gepubliceerd is altijd voor eigen risico. De maker van deze website is nimmer aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens een der wandelroutes.

Wandelroute vanuit Griendtsveen van ongeveer 6 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39205 Griendtsveen
De wandelroute start bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg in Griendtsveen. U loopt in de richting van wandelknooppunt 18. U loopt eerst langs de Helenavaart. U komt in het dorp Griendtsveen. Griendtsveen heeft een beschermd dorpsgezicht. U passeert er achtereenvolgens de Sint Barbarakerk, Brug half 12, Villa Erica, enkele zogenaamde apostelwoningen en de voormalige herberg. Langs het Griendtsveen kanaal en de Helenavaart komt U weer bij de Sint Barbarakerk. Dan loopt U langs de voormalige pastorie en klooster. Het Nonnenpad leidt U door de Deurnesche Peel. Langs het Kanaal van Deurne komt U weer bij Halte Peelvennen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 kilometer.
Naar plattegrond Korte beschrijving wandelroute 39210 Griendtsveen

Wandelroute vanuit Griendtsveen van ongeveer 11 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg in Griendtsveen. U loopt langs het Kanaal van Deurne in de richting van wandelknooppunt 11. U loopt eerst door de Deurnesche Peel en passeert Natuurpoort de Peel. Door een agrarische gebied bereikt U Zeilberg. Langs het spoor en door een open landschap loopt U terug naar Griendtsveen. Horeca bij start en finish en alleen na ongeveer 2 kilometer.
Naar plattegrond

Wandelroute vanuit Griendtsveen van ongeveer 16 kilometer

De wandelroute start bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg in Griendtsveen. U loopt in de richting van wandelknooppunt 18. U loopt eerst langs de Helenavaart. U komt in het dorp Griendtsveen. Griendtsveen heeft een beschermd dorpsgezicht. U passeert er achtereenvolgens de Sint Barbarakerk, Brug half 12, Villa Erica, enkele zogenaamde apostelwoningen en de voormalige herberg. Langs het Griendtsveen kanaal en de Helenavaart komt U weer bij de Sint Barbarakerk. Dan loopt U langs de voormalige pastorie en klooster. Het Nonnenpad leidt U door de Deurnesche Peel. Verderop loopt U langs het Kanaal van Deurne. Daarna passeert U Natuurpoort de Peel. Door een agrarische gebied bereikt U Zeilberg. In Zeilberg passeert U de Sint Willibrorduskerk. U maakt een rondje door het buitengebied van Zeilberg en komt langs Molen Maria Antoinette. Daarna loopt U door Zeilberg en langs het spoor door een open landschap terug naar Griendtsveen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4, 7 en 12 kilometer.

Wandelroute vanuit Griendtsveen van ongeveer 21 kilometer

Korte beschrijving wandelroute 39220 Griendtsveen Bijzonderheden wandelroutes 392 Griendtsveen
start wandelroute
horeca wandelroute
Toon Kortooms Park Griendtsveenseweg 80 5753 SB Deurne 0493 – 52 95 90 www.toonkortoomspark.nl
De wandelroute start bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg in Griendtsveen. U loopt in de richting van wandelknooppunt 18. U loopt eerst langs de Helenavaart. U komt in het dorp Griendtsveen. Griendtsveen heeft een beschermd dorpsgezicht. U passeert er achtereenvolgens de Sint Barbarakerk, Brug half 12, Villa Erica, enkele zogenaamde apostelwoningen en de voormalige herberg. Langs het Griendtsveen kanaal en de Helenavaart komt U weer bij de Sint Barbarakerk. Dan loopt U langs de voormalige pastorie en klooster. Het Nonnenpad leidt U door de Deurnesche Peel. Verderop loopt U langs het Kanaal van Deurne. Daarna passeert U Natuurpoort de Peel. Door een agrarische gebied bereikt U Zeilberg. Langs het spoor en door een open landschap loopt U terug naar Griendtsveen. Horeca bij start en finish en na ongeveer 4 en 7 kilometer.
Bij nat weer zijn de laarzenpaden en sommige onverharde paden drassig. Wandelknooppunten 17,18,62,21 en 19 behoren tot het wandelnetwerk Horst aan de Maas (Limburg). Dit wandelnetwerk kent geel-rode markeringen.
Korte beschrijving wandelroute 39215 Griendtsveen
17 18  62  21  19 18  12  11  17 (lengte 6,4 km)
17 11  10  36  35  80  83  81  17 (lengte 11,2 km)
17  18  62  21  19  18  12  11  10  36  35  80  79  77  76  79  80  83  81  17 (lengte 21,2 km)
17 18  62  21  19 18  12  11  10  36  35  80  83  81  17 (lengte 16,4 km)
Naar plattegrond Naar plattegrond
Home Wandelroutes in Noord-Brabant Print Wandelroutes
Site Navigation
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

392. Wandelen in

Griendtsveen

Op deze pagina geef ik U informatie over de wandelroutes van (ongeveer) 6, 11, 16 of 21 kilometer middels wandelknooppunten vanaf Parkeerplaats Halte Helenaveenseweg in Griendtsveen. Griendtsveen ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Een gedeelte van de wandelroutes maakt dan ook gebruik van de geel-rode markeringen van het wandelnetwerk Horst aan de Maas. De wandelroutes beginnen en eindigen bij wandelknooppunt 17 op de hoek van Halte en de Deurneseweg aan het Kanaal van Deurne. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Bij start en finish is vlakbij horeca. Veel wandelplezier.
MyWebsite.com

Dolore fugiat in nostrud

Ea ut aliqua quis dolore ea, commodo ad, labore quis excepteur. In dolore nulla fugiat velit esse lorem ipsum, magna eu tempor. Dolor lorem aute, lorem nostrud ullamco voluptate in sunt aliquip in in dolor, voluptate non ullamco occaecat nulla esse. Sed sunt dolor. Aliqua aliquip lorem dolore quis, irure et ea laboris in esse ut, consectetur cupidatat lorem tempor. Commodo voluptate esse commodo mollit. Exercitation veniam ipsum aliquip quis dolore eiusmod. Eu velit, irure in anim veniam magna sunt.

Tempor proident laboris non

Nulla voluptate velit, in nostrud ut magna eiusmod, culpa ut labore duis aliqua nostrud lorem eiusmod magna ut. Ut cupidatat, fugiat elit adipisicing id aliquip proident est ullamco, in aliqua ullamco cillum minim nostrud, ea pariatur. Aute exercitation culpa dolore excepteur irure cillum tempor adipisicing. Dolor veniam do
Naar website Naar website

Sit lorem, sed est commodo

In dolore sed excepteur nostrud tempor in nisi commodo fugiat do in dolor commodo sint? Ut, culpa excepteur consequat fugiat, non laboris quis consequat ipsum ex nisi ad. Mollit nisi quis ad laboris cillum excepteur minim. Amet in quis enim irure adipisicing velit in ullamco aliqua labore. Excepteur fugiat anim in nostrud ut. Id aliquip in labore, ullamco laboris consectetur dolore magna
Meer info

Voluptate ea culpa eiusmod lorem

In aute in lorem dolore aliquip dolore voluptate magna. Aliqua non cupidatat irure quis ut in velit pariatur sunt mollit enim esse sunt. Nulla qui aute veniam enim in in nulla esse adipisicing occaecat ex aliquip tempor deserunt do. Nulla culpa, consectetur cupidatat, culpa aliqua reprehenderit veniam tempor laboris, dolor fugiat incididunt est incididunt cupidatat mini  
Meer info